Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Alles over LINDA.

5 redenen om LINDA. dé mediaprijs van het jaar te gunnen

5 redenen om LINDA. dé mediaprijs van het jaar te gunnen

Ook de media hebben hun eigen Oscars: de Mercurs. Dit jaar bestaan ze twintig jaar. Om dat te vieren, kunnen magazines eenmalig de All-Time Favorite Prijs winnen. LINDA. is kanshebber.

| Jossine Modderman

Laten we nou eens een keer onbescheiden zijn en opsommen waarom wij van LINDA. vinden dat deze prijs in ons kastje hoort. Stemmen kan hier.

Lees ook
Linda de Mol neemt Majoor Bosshardtprijs in ontvangst voor LINDA.foundation

Laat u overtuigen
1. LINDA. het blad is al vijftien jaar hét magazine voor de leukste vrouwen van Nederland. Sexy, slim, direct en gedurfd en áltijd met een knipoog.
2. LINDA. was het eerste personalitymagazine in Nederland. Inmiddels zijn er vele bijgekomen – en trouwens ook weer ter ziele gegaan.
3. Maar LINDA. is meer, want zoals je weet is LINDAnieuws de grootste nieuwssite voor vrouwen van Nederland, was LINDA.tv het eerste online videoplatform met originele programma’s en is er geen ontkomen aan LINDA. op social media.
4. Oké, het wordt nu een beetje ongemakkelijk maar we zetten door: bij ons sta jij (de vrouw) altijd voorop. We maken mooie dingen, we maken boeiende dingen, soms maken we heel rare dingen en bij alles denken we: vinden wij dit leuk genoeg voor jou? En dat doen we altijd met lef en liefde.

Ach, laten we 5 voor nu maar vergeten. Dit is genoeg.

Kortom: werk jij in de media of heb je ooit in de media gewerkt (dat ene stuk in de buurtkrant over teveel loslopende katten in de wijk of die ene blog over je lactosevrije taarten telt ook, het is 2017)? En wil je op LINDA. stemmen voor de Jubileum Mercur? Doe dat dan hier. En bedankt, bedankt, bedankt! De uitslag volgt in december.

NIEUWS | ALLES OVER LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Alles over LINDA.

Lees dit ook even

Please update your browser