Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

#BEAUTYGEHEIM

Dit zijn de belangrijkste beautytips van Linda de Mol

Voor Linda de Mol is bezig zijn met haar uiterlijk een groot deel van haar werk. Een kleine verandering in bijvoorbeeld het gezicht kan namelijk opnames in de war gooien.

| Stephanie Kersbergen

Want op tv valt het op als je het ene moment wel, en het andere moment geen pukkel hebt.

Lees ook
Zanger Julien Clerc (70): ‘Omdat ik geen luxueus leven leidde, was ik geen prooi van de pers’

Ontstoken ooglid

Bij series en films worden scenes kriskras door elkaar opgenomen. Als je dan een pukkel hebt, valt dat opzettend op. Hij kan er niet in de ene scene zijn, en in de andere scene opeens niet. Linda heeft zelf weleens meegemaakt dat meerdere producties werden afgezegd door een ontstoken ooglid.

Botox

Dé beautytip van Linda is een botox een keer per jaar. “Twee maanden lang beweegt het allemaal wat minder en trekken de rimpels eruit.” Maar in je voorhoofd, daar moet je geen botox spuiten. “Daar gaan je wenkbrauwen van hangen. Dan heb je een heel glad voorhoofd maar een hele moeie blik. ”

Barcode

Maar, dat is niet haar enige tip. Ook zegt ze dat je de rimpels op je bovenlip kan voorkomen door flink te scrubben. “Mannen hebben die barcode boven hun lip niet, door het scheren. Met het scheren halen ze een laagje huid van die bovenlip af wat die barcode voorkomt.”

Lees meer over beauty, maar ook over liefde, verlaten worden en gezichtsafwijkingen in de nieuwe LINDA.163 ‘HET MAG WAT KOSTEN’ die vanaf woensdag 14 februari in de winkel ligt. Bestel ‘m hier

Hou je #beautygeheim niet voor jezelf. Deel jouw beautytip hier en maak kans op 1 van de 250 beauty goodiebags t.w.v. € 350.

Shop nu de fijnste producten van de Bijenkorf uit LINDA.163 ‘HET MAG WAT KOSTEN’.

VIDEO'S | NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | #BEAUTYGEHEIM | LINDA.163 HET MAG WAT KOSTEN

Bron: LINDA.163 | Foto: Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Monica KlosMonica Klos

Vraagje: ik heb zo'n pakket gewonnen maar nog niets ontvangen. Klopt dat?

Regine RelyveldRegine Relyveld

Botox in het voorhoofd geeft absoluut geen vermoeide blik mits niet op de juiste plek geïnjecteerd. Als er te laag en op de verkeerde plek wordt geïnjecteerd krijg je inderdaad hangende oogleden (in het ergste geval een ptosis, waarbij het oog helemaal niet geopend kan worden). Wordt de botox op de juiste plek geïnjecteerd dan creëer je een prachtig glad, maar nog zeker beweegbaar voorhoofd! Bij het aanprikken van de frontrimpel zal in de meeste gevalen ook zeker het voorhoofd op bepaalde plekken aangeprikt moeten worden om een clownseffect van de wenkbrauwen tegen te gaan. Linda is dus absoluut niet goed en volledig geadviseerd omtrent het onderwerp botox!

Regine RelyveldRegine Relyveld

Excuses....beetje rare zin: "mits niet op de juiste plek geïnjecteerd'. Deze moet uiteraard zijn:'Botox in het voorhoofd geeft absoluut geen vermoeide blik, mits het op de juiste plek wordt geïnjecteerd'.

Marisa PlasMarisa Plas

1/2 keer per week je gezicht insmeren met cleanser en dan masseren met cupping glaasjes (je hebt ook een plastic variant). Dit zorgt voor super goede doorbloeding, reinigt extra goed en je huid wordt steviger en strakker.

Meer #BEAUTYGEHEIM

Lees dit ook even

Please update your browser