Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deel jouw #beautygeheim met de Bijenkorf en maak kans op één van de 250 fijne goodiebags

Deel jouw #beautygeheim met de Bijenkorf en maak kans op één van de 250 fijne goodiebags

Overdag een dutje van exact 7,5 minuut; je nachtcrème mixen met één drupje kokosolie; pindakaas in je haren: iedereen heeft wel een beautygeheim. En dat mag, maar sóms… is het zinvol het te delen.

Want we kunnen het allemaal wel voor onszelf houden, maar we kunnen elkaar ook helpen en inspireren. Ja toch?

Ja, wij willen (delen)
“Ja”, zei de Bijenkorf, en “ja”, zei LINDA, en zo ontstond een mooie samenwerking die samenkomt in de nieuwe LINDA. 163, die volledig in het teken staat van beauty. De Bijenkorf, toch wel dé plek voor beautyproducten en expertise, zorgt er samen met LINDA. voor dat de beautygeheimen van de leukste (bekende) vrouwen van Nederland gedeeld worden met #beautygeheim. Dat wordt inderdaad één groot feest der onthulling (en inspiratie, want wij hebben al wat geheimen gezien en geloof ons: dat belooft wat).

Goedgevulde goodiebag
Voel je de behoefte om te delen al opborrelen? Houd dat vast en ga naar LINDAnieuws en deel je #beautygeheim met andere vrouwen van Nederland. Daarmee maak je kans op één van de 250 met topmerken gevulde Bijenkorf-goodiebags ter waarde van €350. Eh, wauw inderdaad. En mocht je meer tips willen, of heb je vragen over beauty, dan kun je natuurlijk altijd terecht bij de professionele beauty-experts van de Bijenkorf. Zij staan elke dag klaar met advies, verwennerij én masterclasses. Tegen die expertise kan bíjna geen beautygeheim op.

Vertel me meer
Natuurlijk. In de anderhalf uur durende masterclasses (je kunt kiezen tussen huidverzorging, make-up of geuren) geven verschillende professionele beautyexperts hun backstage geheimen prijs. In een kleine groep met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en advies, leer je hoe je zelf de mooiste looks creëert. Superleuk én superexclusief, want zo krijg je ook een kijkje achter de schermen van de Bijenkorf, inclusief een hapje en drankje.

Doen? 
Deelname kost vijftien euro, die je bij de masterclass weer terugkrijgt in de vorm van shoptegoed, waarmee je meteen jouw favoriete make-up product (van bijvoorbeeld Charlotte Tilbury, NARS, MAC, Clinique, Bobbi Brown, La Mer, Gucci, Jusbox en Coty) kunt aanschaffen. Wij zeggen: win-win. De masterclasses vinden plaats door heel Nederland. Hier vind je er alles over.

#beautygeheim

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE | #BEAUTYGEHEIM

Bron: de Bijenkorf | Foto: de Bijenkorf

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

erna artserna arts

Heel blij met de prijs! maar wanneer krijg ik hem thuisgestuurd???

Linda BronsLinda Brons

Dank, dank heb eengoodiebag gewonnen!

Meer #BEAUTYGEHEIM

Lees dit ook even

Please update your browser