Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Volg dit (simpele) stappenplan en tik binnen de kortste de keren een date op de kop

Volg dit (simpele) stappenplan en tik binnen de kortste de keren een date op de kop

Voor iedereen die haar duimen inmiddels beurs heeft geswipet, maar nog áltijd geen leuke date op de mooie kop heeft getikt: wellicht ligt dat aan je eigen profiel. 

Datingservice Lexa.nl vroeg bijna 10.000 singles wat hen in een datingprofiel aantrekt, en dat bleek héél veel meer dan alleen iemands profielfoto te zijn.

Meer dan alleen een goede profielfoto

Toegegeven: een actuele profielfoto staat nog altijd op nummer 1, maar minstens zo belangrijk blijkt een persoonlijke omschrijving van jezelf. Ook het prijsgeven van dingen die je graag doet kan bij een potentiële liefde zorgen voor herkenning en hem daarom over de streep trekken een gezellig berichtje te sturen. Je mag je gezicht dus wel uit die instant selfie-stand halen, want met alleen een mooie foto kom je er tegenwoordig niet meer.

En dan dat stappenplan

We hadden het in de kop van dit artikel over een stappenplan, welnu. Dit zijn de tien dingen die singles belangrijk vinden om van de ander te weten. Als jij er nou even voor zorgt dat je die punten in je profiel hebt opgenomen, kan er eigenlijk vrij weinig meer mis gaan.

1. Profielfoto – 76 procent
2. Persoonlijke omschrijving – 75 procent
3. Hobby’s – 67 procent
4. Leeftijd – 57 procent
5. Werk – 42 procent
6. Opleiding 41 procent
7. Beschrijving van je waarden (familie, religie etc.) – 40 procent
8. Eetgewoonten (veganistisch, glutenvrij, vleeseter) – 26 procent
9. Wel of geen kinderen – 24 procent
10. Roker of geen roker – 22 procent.

Man, man, wat een mannen

Goed om nog even te weten: bij Lexa worden alle profielen gevalideerd bij inschrijving en onjuiste profielen worden verwijderd. Met de Lexa Badge zie je bovendien in één oogopslag welke leden serieus en oprecht zijn. Deze single mannen hebben een goedkeurde foto, een profiel dat voor tenminste 70 procent is ingevuld, en – geloof het of niet – deze mannen hebben zélfs date tutorials bekeken.

Wat extra hulp

Wat extra hulp nodig bij het vinden van een leuk afspraakje? Virtuele coach Lara helpt jou in de zoektocht naar je ideale date. Vind nu je nieuwe liefde via Lexa.nl. En dan dus wel even aan de slag met dat stappenplan. Gegarandeerd dat je binnen de kortste keren die prins met een roos in zijn mond hebt gevonden.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Lexa | Foto: Lexa

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser