Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Heerlijk herkenbare serie 'Kerst met de Kuijpers' wordt dé piek van je feestdagen

Hartstikke gezellig die kerst, maar na afloop zijn we toch altijd blij dat iedereen (ondanks de volle buiken) nog samen door één deur kan. In ‘Kerst met de Kuijpers’ is het maar de vraag of dat gaat lukken…

… want in deze fijne serie van Videoland worden de familiebanden nógal op scherp gezet.

‘Kerst met de Kuijpers’

Kerst met de Kuijpers gaat over Marja Kuijpers (Henriëtte Tol) die drie jaar geleden haar man verloor. Van een eenzame kerst was nooit sprake, want de gezinnen van haar zoons Frank (Jeroen Spitzenberger) en Casper (Ronald Goedemondt) waren altijd van de partij. Dit jaar wordt anders: de mannen vieren het elders en Marja vermaakt zich príma met haar nieuwe vlam Hans (Marcel Hensema). Maar wat is kerst nou zonder familieleden waar je éigenlijk niet op zit te wachten?

Tekst gaat door onder de afbeelding.

kerst met de kuijpers

Vlam in de pan

Plots staan daar toch haar zoons voor de deur die besluiten hun moeder gezelschap te houden. O ja, klein detail: Frank en Casper weten niks van de man die ‘hun vaders plek heeft ingenomen’. Een liefdevolle kennismaking komt er dan ook niet. Hans wordt voorgesteld als ‘de klusjesman’ en weggestuurd – maar hij laat zich natuurlijk niet zómaar afpoeieren. Daarbij heeft Frank een nieuwe, veel jongere, vriendin (Ziarah Janssen) meegenomen en krijgt Casper zijn boeken maar niet verkocht. Door de mannelijke competitiestrijd en een hoop relatieproblemen wordt kerst steeds gezelliger. Om het hele feest compleet te maken komt de buurvrouw af en toe het geheel nog lekker opjutten.

Vrolijk kerstfeest

Familieperikelen, kerst-stress, herkenbare ongemakkelijkheden, maar ook gezelligheid: deze serie is een cadeautje. Als kerst op de taart zijn ook Eva van der Gucht, Carly Wijs en Katrien van Beurden onderdeel van deze Nederlandse topcast. Wij zitten er helemaal klaar voor. Nu de familie nog zover zien te krijgen.

Kerst met de Kuijpers is vanaf 14 december 2018 te zien op Videoland.

kerst met de kuijpers

VIDEO'S | NIEUWS | ADVERTORIAL | TV | BEKEND | SERIE | KERSTMIS | KIJKTIP | LEKKER KIJKEN

Bron: RTL/Videoland | Foto: RTL/Videoland

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser