Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Stoffig? Jullie zijn vérre van stoffig, zo blijkt uit de resultaten van deze quiz

Stoffig? Jullie zijn vérre van stoffig, zo blijkt uit de resultaten van deze quiz

Onlangs vertelden we jullie dat de luchtkwaliteit binnen soms wel vijf keer slechter is dan buiten. Best een heftig feit, dus om alles een béétje luchtig te houden introduceerden we er ook meteen een (s)toffe quiz over. En daar… klaarden we duidelijk allemaal van op.

De quiz werd maar liefst meer dan duizend keer gemaakt en jullie kennis over schadelijke stoffen binnenshuis is eigenlijk hartstikke goed. We delen hier de opvallendste resultaten.

De wind van voren

De eerste vraag was meteen een hele duidelijke. Want dat de schaamteloze winden van je partner helaas niet schadelijk zijn (en bijvoorbeeld pollen, schoonmaakproducten en schimmels wel), dat wisten jullie bijna allemaal (87 procent).
Maar, niet meteen naast je schoenen gaan lopen, want wáár die schadelijke stoffen zich dan voornamelijk bevinden, wist slechts één persoon (hulde voor jou): namelijk op de bank, en liefst in de buurt van de kat – omdat die microscopische materialen als dode huidcellen en vergane uitwerpselen verplaatst. Ja, da’s een inzichtje hè? Op het plafond, zoals bijna de helft van jullie ‘zo logisch’ leek, was dus hartstikke fout.

Dyson Pure Cool

Even naar de Dyson Pure Cool, het apparaat dat ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit binnen aanzienlijk verbetert. Dit apparaat heeft drie belangrijke kenmerken. Het vierde, helaas niet bestaande dus, kenmerk, hadden jullie ‘m graag toegedicht, maar de Pure Cool kan veel (verkoeling bieden in de zomer; gassen en verontreinigende stoffen detecteren en uit de lucht halen en real-time laten zien wat de luchtkwaliteit is) maar níet stofzuigen. 64 procent van jullie had dat toch wel erg fijn gevonden, maar helaas, dát moet je toch nog echt zelf doen.

De complimenten zijn niet van de lucht

Overall kunnen we zeggen dat er werkelijk niets stoffigs aan jullie is, want op die ene plafondmisser na, weten jullie hartstikke veel van verontreinigende stoffen in huis. En dus – helaas – ook dat het ‘beter’ is voor de luchtkwaliteit als je eten bestelt dan dat je geliefde thuis uitpakt met een zelf gekookt vijfgangendiner. Tenzij je de Dyson Pure Cool in huis hebt dus, dan kun je een kookmarathon (of schoonmaak, zo u wil) houden. Meer weten over de Dyson Pure Cool en de luchtkwaliteit in jouw huis vind je hier.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser