Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Zonde om op zolder te zetten: deze printer is een aanwinst voor je interieur

We doen steeds meer digitaal. Van onze agenda en notities tot het huiswerk van je kinderen: we gebruiken er massaal onze smartphone of laptop voor. Maar tóch is een printer niet uit onze huizen weg te denken.

Grote kans dat die van jou verstopt staat in de kelderkast, of op zolder. Nou, daar brengt HP nu verandering in.

Aanwinst voor je interieur

Met hun nieuwe HP Tango halen zij de printer weer terug naar de woonkamer. Het apparaat is namelijk zo ontworpen, dat-ie bij elk interieur past. Laat je ‘m toch liever ergens in de hoek staan? Ook geen probleem. Met de HP Smart app kun je namelijk met één druk op de knop overal vandaan printen, scannen en kopiëren. En daarmee maakt de printer jouw leven een stuk makkelijker, in welke fase van je leven je ook zit.

Altijd genoeg inkt

Zowel de schoolwerkstukken van je kinderen als belangrijke papieren voor je werk of eigen onderneming rollen naadloos uit de stijlvolle machine. En dat áltijd, want je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder inkt komt te zitten. HP weet namelijk precies wanneer jij nieuwe inkt nodig hebt, en stuurt deze op het juiste moment naar je op. Zo bespaar je niet alleen stress (want: help, morgen een deadline), maar ook geld, want met de HP Instant Ink service betaal je per pagina en print je tot 70% goedkoper (en zelfs gratis als je foto’s afdrukt die je via je smartphone naar je HP Tango X-printer stuurt).

Liza test de HP Tango

Met andere woorden: eindelijk een printer van deze tijd. Eentje die niet onderdoet aan je interieur, maar ook zeker niet aan de kwaliteit en creativiteit van je werk. En wie kan dat nou beter testen dan creative en art director Liza Chloe, in wiens leven beeld uitermate belangrijk is? Juist, niemand. Voor HP testte zij de printer, om er vervolgens achter te komen dat-ie haar passie voor beeld, fotografie en design tot een nóg hoger niveau tilt. En hij past ook nog eens perfect in haar stijlvolle interieur, zoals je in de video boven dit artikel ziet.

Meer weten over de HP Tango? Lees dan hier verder.

VIDEO'S | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | TECH

Bron: HP | Foto: HP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Guda Martin de RijkGuda Martin de Rijk

Wat een leuke printer. Past prima op mijn kleine bureau. Doe graag mee!

Janneke TroostJanneke Troost

mijn printer werkt niet meer, deze kan ik heel goed gebruiken

Monique DuranMonique Duran

Onze is kapot, dus graag.....

Berit OckelsBerit Ockels

Gaaaf!

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser