Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Mooi initiatief: PrimaDonna ondersteunt vrouwen met een borstprothese

Mooi initiatief: PrimaDonna ondersteunt vrouwen met een borstprothese

De maand oktober staat in het teken van borstkanker. Lingeriemerk PrimaDonna draagt z’n steentje bij in onderzoek naar de ziekte en staat klaar voor vrouwen met een prothese.

De missie van PrimaDonna is om elke vrouw te doen stralen. Daarom ondersteunen ze vrouwen die door een zware tijd heengaan.

Zacht zakje in beha

Wanneer je getroffen bent door borstkanker en met een prothese door het leven gaat, is het kopen van lingerie vaak niet meer wat het geweest is. Bij PrimaDonna bieden ze je begrip en begeleiding, door het maken van een zacht borstzakje in je beha waar de prothese in kan. Ze maken je beha graag op maat en zorgen ervoor dat-ie fijn aanvoelt. Je kunt daarvoor bij elk verkooppunt van PrimaDonna terecht.

Donatie

Niet alleen ondersteunt PrimaDonna graag elke vrouw, ook willen ze het onderzoek naar borstkanker een steun in de rug geven. Daarom doneert het lingeriemerk in oktober 30.000 euro aan Think Pink. Fijne initiatieven, dus.

SNACKS | ADVERTORIAL | BORSTKANKER

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser