Advertorial

Advertorial 100 dagen proefslapen voor de ultieme nachtrust

100 dagen proefslapen voor de ultieme nachtrust

Goede nachtrust: zonder zijn we vaak niet pruimen, presteren we minder goed en voelen we ons hondsberoerd. Hoe je zorgt voor de ultieme slaapsituatie? Daarvoor moet je bij Emma zijn…

Emma Matras is een nieuwkomer op de Nederlandse markt, maar is nú al favoriet bij de Consumentenbond.

Goed bezig, Em
De matrassen van de start-up, afkomstig uit Duitsland, kwamen onlangs als ‘Beste uit de Test’ in vergelijking met de producten van maar liefst 72 bekende concurrenten. Naast dat Emma Matras het hoogste cijfer – een schitterende 7,7 – scoorde, kreeg het ook nog eens de beste beoordeling. Bést netjes voor een groentje, niet?

Zo simpel kan het zijn
De reden dat Emma Matras zo enorm in de smaak valt, snappen wij best. Waar je bij andere matrasaanbieders dankzij een bizarre hoeveelheid aan keuze (en vaak minuscule verschillen) door de bomen het bos niet meer ziet, doet Emma die keuzestress volledig verdwijnen. Emma Matras is er namelijk in slechts één model, waarvan je enkel de juiste afmeting hoeft te kiezen. En het is dan ook meteen een héle fijne waar zo goed als iedereen gelukkig van wordt.

emma16

Slapen als een prinses op de erwt
Emma, die je online als 1-persoons en 2-persoons matrassen kunt bestellen en je binnen twee tot vier dagen in huis hebt, bestaat uit drie verschillende schuimlagen die zorgen voor luchtcirculatie, drukverdeling en ondersteuning. Door verschillende materialen te combineren met een speciale technologie, past het matras zich volledig aan aan het lichaam en de slaaphoudingen van de gebruiker – overigens een puntje waar Emma maar liefst een 8,2 op scoorde bij de Consumentenbond. De gelukkigen die al in het bezit zijn van Emma, omschrijven een nachtje op het matras als “slapen in een luxe hotelbed.”

Vijfsterren nachtrust voor een Hollandse prijs
Bang dat Emma misschien niet in de smaak valt omdat je haar niet in real life hebt kunnen testen? Geen nood. Je kunt op het matras namelijk honderd dagen proefslapen. Toch niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Wie er wel blij van wordt, zal er ook enórm lang plezier aan beleven: Emma scoort namelijk een wervelende 9,3 op lange levensduur. Als dat geen waar voor je geld is…

Kijk hier voor meer informatie over Emma Matras.

emma10

 

 

ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Emma Matras

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Advertorial Dit is de nieuwe collectie van de Bijenkorf en daar word je héél hebberig van

mode

Dit is de nieuwe collectie van de Bijenkorf en daar word je héél hebberig van

Het is inmiddels zonnestralen verzamelen geblazen, want iedere straal kan de laatste zijn. Eén voordeel van de naderende herfst: de nieuwe collectie van de Bijenkorf.

Meest gelezen

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Meer Advertorial

Please update your browser