Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

NIX18 is jarig en viert dat natuurlijk met eh, NIX

NIX18 is jarig en viert dat natuurlijk met eh, NIX

NIX18: het is lástig zoeken naar iemand die dat eh, niks zegt. En dat betekent dat het werkt. Praten met je puber over drinken en roken, lijkt steeds normaler blijkt uit recent onderzoek naar vijf jaar NIX. Da’s mooi.

Bíjna een reden om op te proosten, zeker in deze feestmaand, waarin het net wat lastiger kan zijn om je aan NIX te houden. Daarom is er een nieuwe campagne gestart.

Borreltje hier, borreltje daar

Wellicht helpt de nieuwe campagne jou én je puber, om NIX vol te houden als de kurk van de champagne knalt. Of als je een klein glaasje op hebt tijdens het kerstdiner en denkt: ach, het kan wel een keertje, want het is zo gezellig. Oh, en de nieuwjaarsborrels niet te vergeten. Ook onze tips om de kerst met je puber te overleven kunnen van pas komen. Want, helaas voor hen, ook tijdens de feestdagen mogen de meesten NIX.

NIX is een begrip

In de vijf jaar dat NIX bestaat, is het echt een begrip geworden binnen gezinnen. Was het in het begin nog wel eens onwennig om met je tiener over drank te praten. Dat is nu duidelijk niet meer het geval. Dat bleek ook uit de resultaten van de frisse quiz. Deze waren niet alleen erg geestig (de optie om met een blaastest achter de deur te staan is meerdere malen aangevinkt), maar bovenal zinvol en hoopgevend. Er is veel vertrouwen tussen ouders en kinderen als het gaat om NIX. Maar goed, het blijven pubers natuurlijk, met hun streken en creatieve smoesjes.

Alles en NIX

Houd dat gevoel vast, ook tijdens de feestdagen, want zeker als je zelf aardig in de bubbels zit is een ‘ja’ je zo ontfutseld. Fijne feestdagen vol alles en NIX.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser