Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit is dé kersthit van het jaar en geloof ons, deze film is all you need

Dit is dé kersthit van het jaar en geloof ons, deze film is all you need

Het is een traditie van veel families: na het kerstdiner op de bank ploffen om gezellig met het hele gezin naar een goede film te kijken. Maar een luchtje scheppen na zo’n diner, kan eigenlijk geen kwaad. 

Verplaats die kersttraditie van een filmavondje op de bank, dus eens naar een filmavond in de bios. Heb je meteen je stappenteller weer op peil.

Uitgebreid kerstaanbod

Geldt voor jou: één kerstfilm is geen film, dan zit je bij de bioscopen van Kinepolis gebakken. Sowieso zit je daar goed (want hállo lekkere stoelen), en dan hebben ze ook nog eens zo’n uitgebreid kerstaanbod. Pure nostalgie met Mary Poppins Returns, lekker lachen met Bon Bini Holland 2 of de gezelligste animatie met de Grinch: je zou je kerstdagen bíjna moeten gaan uitroosteren.

Kinepolis

Voor wie het helemaal luxe wil aanpakken heeft Kinepolis ook Cosy Seats. Dat zijn nóg comfortabelere stoelen met extra brede (wegklapbare) armleuningen, een handig tafeltje om je drankjes en snacks op te plaatsen, een kapstok om je jas aan op te hangen, én een houdertje (onder de tafel) om een tas op te hangen.

All You Need is Love

En dan draaien ze natuurlijk ook nog de Nederlandse kersthit van het jaar: All You Need is Love. Waar deze film over gaat? Een kleine samenvatting: Maarten ter Horst, de presentator van het populaire tv-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Zonder dat zijn redactie het weet, stapt hij op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden.

Dr. Lover Lover

Ondertussen komt de kerstspecial steeds dichterbij en zoeken producer Olav en assistent Japie wanhopig naar een nieuwe host. Terwijl de paniek op de redactie langzaam toeslaat, bereidt Nederland zich voor op kerstavond waarbij de redactie hoopvol wordt aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Bekijk onderstaande video met de castleden om alvast in de stemming te komen.

Bekijk hier welke Kinepolis-bioscoop voor jou het dichts in de buurt is. 

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Kinepolis | Foto: Kinepolis

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser