Advertorial

Met deze actie bedank jij jouw kraamverzorgende op bijzondere wijze

Je denkt met weemoed terug aan de week dat de kraamverzorgende bij je over de vloer kwam, maar vindt die drie zoenen bij afscheid achteraf toch wat karig. Geeft niet: je kunt haar nu op een veel leukere manier bedanken.

Met de campagne ‘Bedankt, Kraamverzorgende’ wil Pampers namelijk alle kraamverzorgenden van Nederland in het zonnetje zetten.

Volledige zorg voor het gezin

Broodnodig vindt het luiermerk, want voor veel ouders is een kraamverzorgende de week na de bevalling onmisbaar: je bed wordt verschoond, ontbijt klaargemaakt en uiteraard word je tot in de punten begeleid met alles rondom je baby. Hoe je ‘m het beste kunt voeden, badderen én hoe je vroegtijdig mogelijke problemen signaleert. Ze draagt in feite de volledige zorg voor het gezin – iets wat je na zo’n aangrijpende periode echt wel kunt gebruiken. En wat nergens anders ter wereld op deze manier wordt aangeboden.

Doe mee #BedanktKraamverzorgende

Met bovenstaande video roept Pampers alle ouders op om deel te nemen en hun kraamverzorgende via Facebook te bedanken met de hashtag #BedanktKraamverzorgende. Doe je mee, dan maak je gelijk kans om die van jou te verrassen met cadeaubon voor een bloemetje.

‘Onbetaalbaar’

Sanna Mulder, een van de kraamverzorgenden die te zien zijn in de video, is blij met de aandacht. “Het werken in de kraamzorg is het mooiste beroep dat er bestaat, maar het is ook zwaar”, zegt ze. “Mijn werk gaat altijd door: ook ’s nachts, tijdens weekenden en feestdagen. Daarnaast moet je altijd binnen een uur op locatie kunnen zijn. De waardering en de dankbaarheid die je van het gezin krijgt na een week kraamzorg te hebben gegeven, is echter onbetaalbaar.”

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Er is nog hoop: hoe je tóch nog een reis naar Kenia kunt winnen
Advertorial

Er is nog hoop: hoe je tóch nog een reis naar Kenia kunt winnen

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: uit alle inzendingen werd Sophie Peelen (35) tijdens het LINDA.festival verkozen als winnaar van de TUI-droomreis naar Kenia. Mét vijftien vriendinnen.

Ja echt, dit groepje goudeerlijke vaders heeft het gezellig over... poepluiers
Advertorial

Ja echt, dit groepje goudeerlijke vaders heeft het gezellig over... poepluiers

Mannen praten maar wat graag over voetbal, politiek en vrouwen. Maar poepluiers, da's nou niet per se een favoriet onderwerp. Des te leuker als je ze er tóch over aan de praat krijgt. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser