Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze lingeriesetjes voor de feestdagen wil je nu al hebben

Deze lingeriesetjes voor de feestdagen wil je nu al hebben

Ook al stijgt het kwik soms nog tot boven de twintig graden, wij hebben de kaarsen alweer aan. Pepernoten erbij, kopje thee en doen alsof het herfst is.


Want dan komen de feestdagen er nét wat sneller aan.

Mooie lingerie

Tijdens die feestdagen wil je er natuurlijk wel mooi uitzien. Zowel in een leuk jurkje of broekpak (die zijn fantastisch tegenwoordig), als in mooie lingerie. Je kunt natuurlijk niet je omaslip aantrekken onder zo’n fluwelen rokje.

Baboushka

Gelukkig komt PrimaDonna nu al met z’n waanzinnige collectie voor de feestdagen. Zo is de Baboushka-lijn feestlingerie bij uitstek: chique kant, bijzondere kleurtjes én Swarovski-steentjes. Ze geven je rondingen dus een luxueuze aanblik. Deze set wil je na de feestdagen niet meer uittrekken (ervoor trouwens ook niet).

Geurkaars

Een beetje vooruit kopen is overigens een goed plan, want PrimaDonna heeft een verrassing voor je als je tussen 5 en 30 november een Baboushka-setje koopt. Je krijgt er dan namelijk een luxe geurkaars bij. Plaatje compleet, niks meer aan doen – behalve dat fijne setje natuurlijk.

Black Delight

Ook ideaal voor de feestdagen: de setjes van French Kiss met hun retro design. Da’s een ultieme mix van luxe, mode en de allerbeste steun voor je borsten. Op zoek naar een mooie kanten beha? Dan is Black Delight helemaal wat je wil.

Soie Belle

Voor mooie accessoires zoals een onderjurkje, zit je ook helemaal goed bij PrimaDonna. In de Soie Belle Black Dress voel je je instant sexy.

Shop online

Dus: zit je weer een avond op de bank, stiekem een kerstfilm te kijken op Netflix met de kaarsjes aan? Kijk dan hier gelijk even naar de mooie feestlingerie van PrimaDonna. Als je dán nog niet in de feestsferen bent, weten wij het ook niet meer.

MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Jacqueline SmitsJacqueline Smits

Voor elk vrouw groot klein dik of dun met Prima Donna voel je je op en top vrouw!

J Vink van EngelandJ Vink van Engeland

Ik ben een Prima Donna fan

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser