Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze koffieliefhebbers oordelen unaniem: 'Met dit nieuwe Senseo® apparaat proef je duidelijk verschil'

Koffie testen: niet bepaald een straf. Het LINDA.lab opende deze keer haar deuren in Utrecht waar dé enige echte koffiepads worden geproduceerd, waar de smaakpapillen van tien koffieliefhebbers op de proef werden gesteld.

Als één van de eersten mochten zij het verschil proeven tussen een regulier kopje Senseo® en een kopje gezet met de nieuwe Senseo® Duo Select technologie.

Blinde test

Vijf duo’s verzamelden zich in het LINDA.lab om het nieuwe Senseo® Viva Café Duo Select apparaat uit te proberen en hun smaakpapillen te laten spreken: smaakt koffie, gezet met behulp van deze nieuwe technologie, écht beter? Om daar achter te komen, ondergingen alle aanwezigen een heuse blinde test. Ze kregen allemaal twee twee kopjes koffie voor hun neus: eentje gezet met de knop voor een regulier kopje Senseo® en eentje gezet met de knop voor een kopje gezet met de nieuwe Senseo® Duo Select technologie. Aan hen de taak om te proeven welke welke is.

Vollere smaak

En verschil proefden de testers wel degelijk. “Het tweede kopje heeft meer smaak, is voller”, concluderen zij unaniem. En dat terwijl er géén verschil zit in met welke Senseo® pad de koffie is gezet, maar enkel in de technologie. De grote (retorische) vraag die volgde, luidde natuurlijk: met behulp van welke technologie werd het tweede kopje gezet? Spoiler: jawel, met de Senseo® Duo Select natuurlijk.

Kies je koffie met Senseo® Duo Select

Om dat te bewijzen, werden de testers vervolgens zelf aan het werk gezet met het vernieuwde koffiezetapparaat dat niet één, maar twee opties heeft: de al bestaande Senseo® -optie, en de Duo Select-optie. Je kunt er dus óók nog voor kiezen je oude vertrouwde kopje koffie te zetten. En dat verbaast de testers zichtbaar. Met dezelfde Senseo® pad en hetzelfde apparaat verschillende smaken koffie kunnen creëren, daar zijn zij wel over te spreken. “En dat je ‘m dan ook nog zelf kan doseren met de intensiteit-functie, daar hou ik van”, aldus tester Toine.

Meer informatie over de nieuwe Senseo® Duo Select vind je hier.

SNACKS | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN

Bron: Senseo | Foto: Senseo

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser