Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

En het goede nieuws is: we mogen deze herfst weer lós met prints

En het goede nieuws is: we mogen deze herfst weer lós met prints

We vrezen de dag dat de winkels weer volhangen met alleen maar effen kleding. Want lange leve de prints. Helemaal als we ze óók nog eens mogen combineren. 

En het goede nieuws is: dat mag. Ook deze winter weer.

Print, prints, prints

Tijgerjurkjes en luipaardenbroeken combineren met dots of een ruit. De nieuwe herfstcollectie van DIDI staat weer helemaal in het teken van prints. En omdat ook deze fijne modeketen niet kan ontkennen dat de zomer nu echt voorbij is, zijn die prints er in mooie warme najaarskleuren, zoals warm geel en mosgroen.

Aardetinten en fluffy materialen

Maar het is niet alleen maar prints wat de klok slaat. Ook voor neutrale aardetinten en de mooie basics zwart en wit, kun je weer bij DIDI terecht. En – en dat vinden we ook al zulk goed nieuws – de aaibare materialen zijn deze herfst ook helemaal terug. Zacht teddy verwerkt tot lange aaibare jassen, fluffy fake fur en wollen truien die je eeuwig warm houden.

Sierlijk comfort

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, staat absoluut niet in het woordenboek van DIDI. Daar staat comfort bovenop. Maar zònder dat je meteen de hele dag in een oude versleten trui en oversized broek rondloopt. Verwacht krakend katoen, heerlijk zittende denim items en jurken en rokken die sierlijk rond je lichaam vallen.

Wintergarderobe

Feminine Fall noemen we dat. Vrouwelijkheid ten top waarbij de juiste vormen worden benadrukt én waarbij alle kleding praktisch net zo lekker zit als je huispak. Nou ja, dat is natuurlijk haast onmogelijk, maar je snap ons punt. Op naar DIDI, voor een heerlijk zittende én mooie nieuwe wintergarderobe.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL

Bron: DIDI | Foto: DIDI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser