Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

500 redenen om deze toffe nieuwe Fiat 500X nú op te halen voor een ritje

500 redenen om deze toffe nieuwe Fiat 500X nú op te halen voor een ritje

Fiat 500 doet zijn naam eer aan. We kunnen namelijk wel 500 redenen opnoemen waardoor je denkt: waarom ben ik eigenlijk niet nú al een testrit in de nieuwe Fiat 500X aan het maken?

Oké, 500 is misschien wat veel, maar geloof ons: er blijven er genóeg over.

Knap ding

Laten we even beginnen bij het uiterlijk, want ook als het een auto aangaat, wil het oog wat. En laat dat oog nou eens verschrikkelijk verwend worden. De hagelnieuwe Fiat 500X is namelijk zowel van binnen als van buiten een beauty. Een stoer design, een strak interieur dat uit z’n voegen barst van de nieuwste technologische snufjes en standaard lichtmetalen velgen. Precies, je hoeft geen monteur te zijn om te weten dat je hier met een absolute topauto te maken hebt.

Stoer en strak

En dan hebben we het nog niet eens over die lekkere ledlampen gehad. Zitten er ook standaard op. Net als een UConnect 7″ HD touchscreen navigatie met Apple Carplay & Android auto voorbereiding, parkeersensoren, verkeersbordherkenning (toch handig als de theorie wat is weggezakt), rijstrook waarschuwingssysteem en intelligente speed-assist. Géén hogere wiskunde, wél de allernieuwste technologie waarmee de auto zó uit de toekomst lijkt te zijn gereden.

Gierende banden

Kortom: deze auto is gewoon slimmer, comfortabeler en eleganter dan ooit en standaard voorzien van de meest vooruitstrevende technologie. Wie wil dat nou niet? Precies. Met gierende banden naar de Fiat dealer, dus.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser