Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Harry Potter, maar nét even anders: tweede deel 'Fantastic Beasts' 13 november in première

Ons geduld is er éven voor op de proef gesteld, maar de nieuwe J.K. Rowling-film ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ was het wachten wederom meer dan waard. 

Zet 13 november dus een groot kruis in je agenda; die dag vindt de landelijke première plaats in de Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Oude bekenden

Hoewel we het ook in dit tweede deel van Fantastic Beasts weer moeten doen zonder Harry, Ron en Hermelien, zien we wel een paar andere favoriete bekenden uit de tovenaarswereld terug. We noemen Albus Perkamentus (gespeeld door Jude Law), Gellert Grindelwald (vertolkt door Johnny Depp) en ook Nagini.

Hoe zat het ook alweer

Aan het einde van de eerste film, Fantastic Beasts and Where to Find Them, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald met behulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA, het Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika. Grindelwald maakte zijn dreigementen echter meer dan waar, en ontsnapt uit zijn gevangenschap.

Grindewalds volgelingen

In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zet de duistere tovenaar in op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwalds plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus zijn voormalige student Newt Scamander op. Hij stemt in om te helpen, maar is zich absoluut niet bewust van de gevaren die voor hem liggen.

Marathon

Mocht je geheugen je ondanks bovenstaande samenvatting nou helemaal in de steek laten, kom dan vooral naar één van de Fantastic Beasts marathonavonden van Kinepolis op dinsdag 13 november, zaterdag 17 november of zondag 18 november. Vier uur lang ondergedompeld worden in de wereld Albus Perkamentus en dat ook nog eens in Laser ULTRA-kwaliteit. Boek je tickets hier.

13 november

Nog even ter verduidelijking: de première op 13 november is helaas alleen voor genodigden, maar kijken wie er over de rode loper schrijdt, dát mag natuurlijk altijd. En, niet getreurd, nog diezelfde avond – ná de officiële premiere – vindt de eerste marathon al plaats. En daar kun je dus wel bij zijn.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | TV | BUITENLAND | LEKKER KIJKEN

Bron: Kinepolis | Foto: Kinepolis

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser