Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Kleurrijke mode is terug: geef je garderobe een (bonte) boost en laat zien wie je bent

Kleurrijke mode is terug: geef je garderobe een (bonte) boost en laat zien wie je bent

De mode is in tijden niet zo kleurrijk geweest als nu. En dat is goed nieuws, want met kleur kun je laten zien wie je bent. 

Gelukkig snappen ze dat bij de Bijenkorf, waar ze je maar al te graag helpen met het vinden van een outfit die bij je past.

Terug naar de jaren tachtig

De herfst komt er weer aan, maar het straatbeeld zal voorlopig doen vermoeden dat het nog zomer is. Qua kleur is het aankomende modeseizoen namelijk bonter dan bont, en dat hebben we te danken aan de comeback van de mode uit de jaren tachtig. Die stijl gaat gepaard met een uitgesproken kleurenpalet. Rood, geel, groen, blauw, roze en bruin zijn de kleuren van dit seizoen, en die laat de Bijenkorf spreken.

De kracht van kleur

Kleur zegt meer dan je denkt. Zo straal je passie uit wanneer je rood draagt, raak je wellicht geïnspireerd door blauw of energiek door geel en ben je creatiever dan ooit in roze. Maar dat niet alleen: kleurrijke kleding draagt ook bij aan de eerste indruk die mensen van je hebben. We associeren bepaalde tinten, bewust of onbewust, met eigenschappen en emoties en daarom kunnen we met kleur laten zien wie we zijn.

Kleur is het nieuwe zwart

En dan te bedenken dat we kleur jarenlang uit onze kledingkast hebben verbannen. Het modebeeld werd gedomineerd door tinten als grijs, donkerblauw, zwart en beige, en dat is zonde. Herkenbaar als je jouw kledingkast opentrekt? Pak het dit seizoen dan eens anders aan en geef je garderobe een (bonte) boost. Bij de Bijenkorf vind je alle inspiratie voor een kleurrijke outfit die echt bij je past. We waarschuwen je alvast: het werkt aanstekelijk. Als je eenmaal uit je comfortzone bent gestapt, durf je steeds meer.

Laat je hier alvast inspireren door deze nieuwe trend.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: De Bijenkorf | Foto: De Bijenkorf

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser