Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Krullen, smelten en schaven: met Boska beleef je nieuwe chocolade-ervaringen

Krullen, smelten en schaven: met Boska beleef je nieuwe chocolade-ervaringen

Het is weer de tijd van het jaar waarin we veel (héél veel) zoetigheid naar binnen werken. En dan vaak met chocolade als hoofdingrediënt. Maar eerlijk is eerlijk: die letters en kerstkransjes komen eigenlijk onze neus wel uit.

Dat snapt Boska. Hun Chocowares zorgen voor nieuwe chocolade-ervaringen waar je in de herfst en winter zo naar verlangt.

Het beste van twee werelden

We kennen Boska natuurlijk van hun expertise in kaas, en alles wat daarbij hoort: van kaasplanken tot kaasschaven. Nu houden we veel van kaas, maar als we écht moeten kiezen… wint de chocolade. En dus besloot Boska hun opgedane (kaas)kennis daarop toe te passen. De kaasschaaf werd getransformeerd tot chocoladeschaaf en naast kaasfondue is Boska nu ook expert in chocoladefondue.

Nieuwe chocolade-ervaringen

De tools die Boska heeft ontwikkeld, creëren ongekende chocolade-ervaringen en zijn daarom een must try voor alle chocoholics. Neem bijvoorbeeld de Choco Curler Disc, een rond tablet waarmee je de mooiste krullen kunt draaien. Of de Fondue Marie, een au bain-marie fondueset waarmee je chocoladefondue niet stolt, aanbrandt of bitter wordt. Perfect voor de feestdagen, als je het ons vraagt. En ben je wat actiever, dan zijn de DIY Chocolade Makers, oftewel sets waarmee je zelf bonbons of repen kunt maken, ideaal voor jou. Ook leuk om met de kinderen (of je schoonmoeder) te doen in de kerstvakantie.

Boska trakteert

Je zou bíjna onder je deken van de bank vandaan komen om jouw favoriete tool te gaan halen, maar dat is niet nodig: wij mogen er van elk een weggeven. Laat ons onder dit bericht weten waarom jij het krultablet, de Fondue Marie of een van de DIY chocoladesets wil hebben, en wie weet win je ‘m wel. Zit je alvast gebakken met het toetje voor kerst.

Meer weten over de Chocowares van Boska? Bekijk hier het hele assortiment, inclusief de tools om chocolade mee te snijden.

SNACKS | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: Boska | Foto: Boska

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Stephanie BennisStephanie Bennis

Ooooooh!! Het krul tablet. Ideaal. Paar jaar geleden zo'n 1 voor kaas aan mijn man kado gegeven voor kerst. Maar alleen voor hem. Mij maak je niet zo blij met kaas. Maar nu kunnen. Wij samen op de bank onder een kleedje. Hij met zijn kaas krul. En ik met een chocolade krul!

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser