Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze tool legt je haarfijn uit hoe je met jouw haar de perfecte coupe creëert

We willen ons haar vaak 180 graden anders dan hoe het zit als de wekker gaat, maar zie dat maar eens voor elkaar te krijgen zonder dagelijks bij de kapper aan te kloppen… Gelukkig is de redding nabij.

BaByliss heeft namelijk een tool ontwikkeld die je stap voor stap richting je gewenste kapsel helpt.

De ‘Ken je haar’-tool van BaByliss

BaByliss bezorgt vrouwen en mannen wereldwijd al meer dan vijftig jaar mooi haar en wil ons graag een handje helpen in de strijd tegen de mislukte hoofdtooi. En geloof ons: met de Ken je haar-tool kan echt iedereen met een stijlvolle coupe aan het kerstdiner – of gewoon aan de doordeweekse eettafel – verschijnen.

BaByliss 'Ken je haar'-tool

Hoe gaat het in z’n werk?

Na het beantwoorden van vier simpele vragen met daarbij herkenbare foto’s leer je welk haartype je hebt en hoe je dat het beste kunt behandelen. Zo krijg je bijvoorbeeld haarfijn uitgelegd hoe jouw haar meer glans krijgt en waar moet je op letten bij het föhnen. Daarna krijg je tien verschillende looks te zien – voor elke gelegenheid een bijpassende styling.

Kind kan de was doen

Wanneer je een look gekozen hebt, legt BaByliss ook nog eens uit hoe je die kunt creëren. Zo krijg je te zien met welke stylingproducten je het kapsel met jouw haar eigenhandig voor elkaar krijgt. Daarna word je met een uitgeschreven stappenplan én duidelijke video door de verschillende stappen geleid. Olcay en Dolshe Gulsen proberen de tool in bovenstaande video uit en van het resultaat gaan onze handen al jeuken. Aan de slag (of krul of steil haar) maar dus.

BaByliss 'Ken je haar'-tool

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: BaByliss | Foto: BaByliss

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser