Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Liefde(sverdriet), lust, vieren en vrijen: in je bed gebeurt zoveel méér dan slapen

In de drukke tijd waarin we leven, kun je soms zo heerlijk naar je bed verlangen. En niet alleen om te slapen. Rust, troost, (ont)spanning, sex, geluk, alleen of lepeltje-lepeltje: het gebeurt allemaal in bed. Auping snapt dat.

Dat doen ze al een tijdje trouwens. Al 130 jaar maken ze bedden voor jou. Met de hand, met aandacht én: met liefde.

Broodnodig

En dat is nodig, want de gemiddelde Nederlander geeft z’n slaap een mager zesje. Niet best. Het feit dat jongeren – ook al denk je soms van niet- twintig procent minder vrijen dan hun ouders, ook niet. Werk aan de winkel dus, weten ze bij Auping, want slaap is gewoon megabelangrijk. Je onttrekt je aan je drukke leven. De wereld ziet er een stuk gekleurder en mooier uit als je goed geslapen hebt en uitgerust bent. Hoe fijner het bed, hoe meer aandacht voor elkaar, en hoe makkelijker je elkaar weer tegenkomt.

Van lepeltje naar bestek

Al gaat daar best weleens wat tijd overheen. Want een bed is ook de plek van verdriet, als je je lepeltje bent verloren. Maar ook een plek waar na een tijd op zondagochtend een hele besteklade in ligt. Waar kruimels en tranen tegelijkertijd worden weggeveegd. Én een plek waar je middenin de nacht omhoog schiet omdat je hét idee waar je al maanden naar zocht, opeens hebt opgedaan. Waar je huilt, lacht, zoekt en vindt. Kortom: in bed gebeurt het. Dus beter lig je er comfortabel bij.

Koninklijke Auping

Dat hoef je Koninklijke Auping, dé bedden- en matrassenspecialist en marktleider in de Benelux, niet uit te leggen. Auping werkt met passie en nieuwsgierigheid aan producten en diensten die ervoor zorgen dat je uitgerust bent. Duurzaamheid, design en innovatie staan daarbij centraal. En de liefde dus, in deze nieuwe campagne. 

Amen to that. En nu snel naar bed.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser