Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Acht dagen, vier steden, één treinticket: deze toptrip door Engeland wil je meemaken

Acht dagen een schreeuwerig animatieteam in je nek, óf een ontspannen trip van acht dagen langs vier prachtige steden in Noord-Engeland? Wij weten het wel.

En jij ook – helemaal als we je vertellen dat je voor die tour slechts één treinticket nodig hebt.

Treinticket

Het Cultural Rover Train Ticket, om precies te zijn. Hiermee mag je met de TransPennine Express vier dagen onbeperkt reizen tussen Hull, Leeds, Manchester en Liverpool en ontdek je dat Engeland veel meer te bieden heeft dan alleen Londen. Het ticket is tot acht dagen geldig, zodat je niet als een gek van hot naar her hoeft te reizen.

Ferry

Het enige wat je nog moet regelen, is de oversteek van Rotterdam/Zeebrugge naar Hull. Ook geen straf, want de ferry is van alle gemakken voorzien: er is lekker eten, live entertainment, een casino, een bioscoop, en zelfs een fijne (slaaphut) zodat je goed uitgerust aankomt voor je reis.

Boek je nu? Met de kortingscode RAIL50 betaal je voor de overtocht slechts de helft van de prijs. Een aantal bloggers ging je al voor – bekijk de video maar.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | REIZEN

Bron: Cultural Cities of the North

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Please update your browser