Advertorial

Advertorial 8 x dit zijn jullie oh zo herkenbare genietmomenten

8 x dit zijn jullie oh zo herkenbare genietmomenten

Tijdens het LINDA.festival kreeg je een reep van die goddelijke NESTLE L’ATELIER-chocolade met gedroogd fruit en noten wanneer je je ultieme genietmoment uit de doeken deed. En daar kwam een heerlijk lijstje uit.

Want tijdens het lezen van de kaartjes dachten we vooral: já, daar moeten wij ook eens meer van genieten.

Hiér genieten jullie van…

1. Het moment dat je ’s avonds je bh uittrekt na een lange werkdag. Zoiets kleins, maar zoveel ontspanning.

2. Als je een stukje chocolade eet en het voelt smelten op je tong. De smaak, de structuur: heerlijk.

3. Wanneer je ongestoord aan het rommelen bent in je huis – wasje draaien hier, boekje lezen daar – en niemand tegen je aan praat. Noem het cocoonen. Het is gewoon lekker.

4. Die keer dat je op een zonnige zondagmiddag een stuk gaat fietsen en bij een kneuterig koffietentje belandt waar je een heerlijke cappuccino drinkt met een stuk eigengemaakt appelgebak. Truttig? Helemaal niet. Genieten.

5. Dit blijft natuurlijk een ultiem genietmoment: in je pas verschoonde bed duiken. Niks voelt lekkerder dan frisgewassen lakens. Nou ja, misschien het moment dat je man erbij instapt.

6. Wanneer je kinderen in bed liggen en je ongegeneerd een reep chocolade kan wegwerken. Kop thee erbij, serie aan, even helemaal niks.

7. Als je de tijd neemt om een goed boek te lezen. Hoe vaak zijn we niet druk met onze telefoon, tablet of laptop? Wanneer je fijn in de zon gaat zitten of je in het hoekje van de bank nestelt met een goed boek en stuk chocolade, kom je helemaal tot rust. Weg met alle prikkels.

8. Koffie of thee drinken met je vriendinnen. Bijkletsen met de mensen waarvan je het meeste houdt, blijft toch een van de leukste dingen die je kunt doen. Natuurlijk met een goedgevulde reep chocolade. Want één ding is zeker: op zal-ie gaan.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Nestle

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Meest gelezen

Meer Advertorial

Lees dit ook even

Meer Advertorial

Please update your browser