Advertorial

4 x de belangrijkste stappen voor het perfect aanbrengen van je nagellak

4 x de belangrijkste stappen voor het perfect aanbrengen van je nagellak

Mooi gekleurde nagels zijn dé manier om een outfit af te maken en bovendien: wie wordt er nou niet vrolijk van gelakte nagels? 

Tip: ga voor essie. Door de prachtige kleuren en goede kwaliteit lak is het alsof je rechtstreeks van de nagelsalon vandaan komt.

Happy colours

Essie is een Amerikaans merk dat staat voor kleur, kleur en nog eens kleur. Wie tegen een essie-rek in een winkel oploopt, wordt door het rijke kleurenpalet direct vrolijk. En wacht maar tot je de lak op je nagels hebt. De kleuren maken je outfit af en geven je meteen een gelukkig gevoel.

Breed borsteltje

Door het brede borsteltje breng je de lak bovendien in één zwiep aan. En dat is fijn, want daardoor droogt de lak zo snel als de wind. Het enige wat jou nog rest, is onderstaand stappenplan lezen. Wil je je nagels daarna meteen in de verf zetten.

Stap 1: basecoat

Om te beginnen breng je een basecoat aan, die de hechting van de nagellak verbetert en je nagels beschermt tegen verkleuring en beschadiging. Ga bijvoorbeeld voor de strong start basecoat die je nagels versterkt en verhardt door de formule met biotine. Breng een dun laagje aan en laat deze goed drogen voordat je verder gaat met een kleurlak.

Stap 2: kleur, en twee keer lakken

En dan komt het belangrijkste gedeelte: de kleur kiezen. Het assortiment van essie bevat meer dan honderd prachtige kleuren, opgedeelt in diverse families: sheers, pinks, neutrals, grays, corals, reds, plums, deeps, metallics, blues en greens. Ga bijvoorbeeld voor een van essies bestsellers, really red. Met deze klassiek rode kleur zit je eigenlijk altijd goed. Breng twee lagen aan en laat die tussendoor goed drogen.

Stap 3: top coat

Tot slot breng je over je gelakte nagels een laagje top coat aan. Dit zorgt voor een langhoudende glans en kleur. Kies bijvoorbeeld voor de gel setter top coat die extra veel glans geeft en een gel-achtige uitstraling heeft. Breng een dunne laag aan en laat die wederom goed drogen.

Stap 4: en zo maak je het af

Tot slot kun je, als je nagellak volledig droog is, de apricot nail & cuticle oil op je nagelriemen inmasseren, zodat deze gehydrateerd en soepel blijven. Verzorgde nagels en nagelriemen bevorderen de groei van je nagels en zorgen ervoor dat je nagel flexibel blijft. Doe dit een aantal keer per week en je nagelriemen zouden nog bijna het paradepaardje van je handen worden ook.

Luxe in een potje

Bíjna dan, want de paradepaardjes, dat zijn natuurlijk die prachtige gelakte nagels waar je spontaan energie van krijgt. Want dat is wat essie doet. Luxe in een potje, en dat voor een mooi prijsje.

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY

Bron: essie | Foto: essie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

marie-jose sabelmarie-jose sabel

zijn er ook nagellakjes voor ingescheurde nagels

Meer Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab
Advertorial

Er zíjn ergere dingen: Floris, Sita en kids testen Curaçao voor LINDA.lab

Val je toch flink met je neus in de boter als je voor LINDA.lab een tiendaagse reis naar Curaçao mag testen. Floris (49), Sita (47) en dochters Mila (14) en Suze (9) waren de gelukkigen en genieten nu nog na.

Er is nog hoop: hoe je tóch nog een reis naar Kenia kunt winnen
Advertorial

Er is nog hoop: hoe je tóch nog een reis naar Kenia kunt winnen

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: uit alle inzendingen werd Sophie Peelen (35) tijdens het LINDA.festival verkozen als winnaar van de TUI-droomreis naar Kenia. Mét vijftien vriendinnen.

Ja echt, dit groepje goudeerlijke vaders heeft het gezellig over... poepluiers
Advertorial

Ja echt, dit groepje goudeerlijke vaders heeft het gezellig over... poepluiers

Mannen praten maar wat graag over voetbal, politiek en vrouwen. Maar poepluiers, da's nou niet per se een favoriet onderwerp. Des te leuker als je ze er tóch over aan de praat krijgt. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser