Meetpixel Meetpixel

LINDA.lab

Advertorial Win de nieuwe Kenwood Chef Titanium-keukenmachine t.w.v. € 749 en bak de sterren van de hemel

Win de nieuwe Kenwood Chef Titanium-keukenmachine t.w.v. € 749 en bak de sterren van de hemel

Kenwood heeft een nieuwe keukenmachine, de Chef Titanium, en beweert dat deze een aanwinst is voor iedere keuken. Nu hebben wij geweldig nieuws: we geven namelijk één zo’n prachtapparaat weg.

Natuurlijk willen we er wel zeker van zijn dat de winnaar écht dolgelukkig wordt met zijn of haar prijs.

Test, test
Daarom heeft LINDA.LAB de Chef Titanium KVC7320S vast uitgebreid laten testen door drie doorgewinterde bakfanaten. Hoe is de Chef Titanium KVC7320S hen bevallen?

‘Partner in crime’
Nou, zo goed zelfs, dat we er een beetje jaloers van worden. De testers hebben niets dan lof voor het apparaat. Behalve zijn mooie en strakke uiterlijk vallen ze als een blok voor het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de Chef Titanium. Zo noemt één van hen het apparaat haar ‘partner in crime’. “Hij is mijn Clyde, ik ben zijn Bonnie.”

Experimenteren was nog nooit zo leuk
De nieuwe keukenmachine van Kenwood heeft een heel universum aan functies en accessoires, en we moedigden de testers aan om daar dan ook volop mee te experimenteren. Nou, da’s gelukt. Met de  flexiklopper, de K-klopper, Power garde, het spatel-accessoire en een spiraalvormige deeghaak toverden de testers het lekkerste lekkers op tafel. Taarten, broden, soepen, shakes, koekjes, merengues: werkelijk alles werd gemaakt om zo goed mogelijk over de Chef Titanium te kunnen oordelen. Volgens hen nodigt de machine uit om te experimenteren, onder meer “omdat de accessoires makkelijk te verwisselen zijn met een handig, simpel kliksysteem”. Fijne extra: de machine is ook nog eens uit te breiden met meer dan twintig accessoires. Heus waar: dankzij de Chef Titanium is er voortaan niets meer dat je níet kunt maken.

unnamed-2

‘Verslavend en onmisbaar’
Geen wonder dat de keukenmachine, waarmee je kunt kloppen, mengen, kneden en blenden, bij alledrie de bakkers zo’n vier tot zes keer per week gebruikt werd. “Hij werkt simpelweg verslavend en zodra je ‘m in huis hebt, is-ie letterlijk onmisbaar”, aldus één van hen.

Zware jongen
De testers beoordelen de professionele keukenhulp unaniem met een 9, een torenhoog rapportcijfer. Op de vraag of er volgens hen nog dingen verbeterd kunnen worden aan de Chef Titanium, moet héél hard worden nagedacht. De enige opmerking: de machine weegt wat veel. Maar dat is gezien z’n sterke motor met een vermogen van maar liefst 1500 watt natuurlijk niet zo gek. Gelukkig is de machine – met z’n luxe, volledig metalen behuizing, rvs onderdelen en spectaculaire LED-verlichting boven de mengkom en in de bedieningsknop – een plaatje om te zien. Geef ‘m een vast plekje op het aanrecht en je merkt niks van dat gewicht.

Eindeloos bakfestijn
Het moge duidelijk zijn: dit LINDA.LAB is meer dan geslaagd met uiterst tevreden en gelukkige testers. “Ik vond bakken altijd al leuk, maar nu heb ik nóg meer zin om lekkere dingen te maken.”

Winnen? Doe mee!
Kun je niet wachten tot die blinkende keukenmachine van Kenwood, waarmee alleen jij bepaalt hoe lekker en verantwoord je iets maakt en je 2017 dus gezonder dan ooit kunt starten, op jouw eigen aanrecht schittert? Deel dan nu in een reactie hieronder jouw ultieme januarirecept: waarmee sleur jij jezelf uit die alles-kan-en-mag-feestdagen-mood? Wedden, met de Chef Titanium wordt het volhouden van je goede voornemens een fluitje van een cent.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Ook benieuwd naar de Kenwood Chef Titanium KVC7320S? Kijk hier voor meer informatie. 

titanium

LINDA.LAB | ADVERTORIAL

Bron: LINDA.LAB

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Joanne BooijJoanne Booij

Ohhhh die wil ik echt héél graag hebben! Ik heb nog geen keukenmachine, krijg op 3 april de sleutel van ons eerste huis, dus dan wil ik hem gráág gaan gebruiken!En waarom een Kenwood? Omdat iedereen wegloopt met een KitchedAid, maar Kenwoord is echt tien keer beter!!! Dat wil ik graag gaan bewijzen!Wat ik ervan wil gaan maken? Het is nog wel geen moederdag, maar ik zou graag deze heerlijke taart willen maken! http://www.smakelijck.nl/recepten/moederdagtaart-/

Paula HaasnootPaula Haasnoot

Mijn man Dirk en ik doen beide 2x per week hardlopen en zouden met behulp van deze geweldige Kenwood Chef gezonde en voedzame maaltijden kunnen bereiden. We kijken er al naar uit......!

Evel SchelvisEvel Schelvis

Ik ben geen keukenprinsesje, (hoewel mijn man daar gelukkig anders overdenkt)maar een beetje hulp kan ik wel gebruiken.Bak echt niet elke week taart, maar wel bijna elke dag brood.Helaas komt dat behoorlijk in de knoei nu ik last heb kekregen van een "frozen sholder"En dat gaat nog 2-3 jaar duren????En zo'!n mooie keukenmachine Kan mij echt helpen met kneden!!!En die taarten, o die komen er ook zeker....

Corine van MeggelenCorine van Meggelen

Supersimpele rabarbermuffinsMen neme (voor ca. 5 muffins):– 100 gram rabarber (tip: bij Albert Heijnverkopen ze rabarber in stukjes)– 2 eieren– 175 gram havermeel (je kunt evt. ook speltmeel gebruiken)– 75 milliliter honing– 50 milliliter kokosolie– ¾ theelepel bakpoederEn zo doe je het:– Verwarm de oven voor op 160 graden.– Snijd de rabarber in kleine stukjes (ik heb de voorgesneden rabarber gebruikt, en deze nog wat fijner gesneden).– Kluts de eieren in een grote kom.– Mix deze samen met het meel, de honing, kokosolie, het bakpoeder en een snuf zout.– Doe de rabarber erbij en meng goed. Het is een vrij stevig beslag.– Zet een muffinvorm klaar met daarin 5 muffinvormpjes.– Vul ieder vormpje voor ca. ¾ met het beslag.– Zet de muffins 25 minuten in de oven.– Laat ze afkoelen en dan, smullen maar!Wat zal de keukenmachine bij ons veel gebruikt gaan worden, is al heel lang een grote wens hier in huis.Groet van Corine

Brigitte ArendBrigitte Arend

heerlijk de recepten van the green happiness aan het uitproberen voor een gezonde start van het nieuwe jaar. Een goede keukenmachine kan hierbij echt niet ontbreken!

Shelly VerShelly Ver

Graag! Sinds december 2016 ben ik uit het ouderlijk huis vertrokken en heb ik mijn beste vriend (Kenwood) in de steek moeten laten. Heden, januari 2017, ben ik vanzelf aan het afvallen door een gebrek aan de keukenmachine en daardoor een gebrek aan lekkere baksels. Hmm. Wat mis ik mijn Pavlova. Als je bent wat je eet dan ben je na dit gerecht een Russische balletdanseres (Anna Pavlova), dat is pas een win-win voor de januari maand ;)Klop 6 eiwitten luchtig en voeg geleidelijk, al mixend, de suiker toe (300gr). Klop net zo lang tot het eiwit stevige pieken vormt. Meng 1el maïzena met 1el azijn en meng het door het eiwitschuim. Maak op de bakplaat 4 tot 6 pavlova’s van het eiwitschuim en laat ze 2,5 uur drogen in de oven op boven- en onderwarmte 120 °C. Laat de pavlova’s in de uitgeschakelde oven, met de deur op een kier, afkoelen. Leg ze direct na het afkoelen op een schaal om breken te voorkomen. Kies 250 gr fruit naar keuze en snijd grote exemplaren in stukken. Verwarm 2 el jam en roer een scheutje citroensap erdoor - of iets sterkers ;) - Meng de jam met het fruit. Klop slagroom met de suiker lobbig. Verdeel de room en het fruit over de pavlova’s. Kind kan de was doen en jij lekker smullen.

Jeske LettingaJeske Lettinga

Ik sleur mijzelf uit mijn alles-kan-en-mag-feestdagen-mood door elke dag zelf te koken &zelf te gaan bakken. Als student zijnde is het nog wel eens makkelijk om 'even snel wat te bestellen'en aangezien het zelf maken van deeg nogal veel van mijn spierkracht vergt (lees: lui maakt) is mijn voornemen om zelf te gaan bakken wat makkelijker te vervullen met deze keukenmachine.

Erica KlokErica Klok

Wauw!!! Wat zou ik die Kenwood keukenmachine heel erg graag willen hebben. Ik heb zojuist na 39 jaar afscheid van mijn mixer moeten nemen rond de kerstdagen en gelukkig heeft mijn kerstmenu daar niet onder geleden. Ik moet dus sowieso nu een nieuwe keukenmachine, maar deze Kenwood is zeker wat voor mij. Ik maak graag zelf pizza en uiteraard ook de bodem en maak graag brood en heerlijk gebak. Ik moet dan eerst even die machine verdienen en zal hieronder mijn lievelingsrecept delen. Het is overigens een heerlijk gebak. Het blijft origineel door de de ingrediënten en vorm en zeer creatief door de vruchten van het seizoen te gebruiken.Meringuerol met hazelnootroom voor 10 personen. Benodigdheden: bakvorm 25 x 35 cm, bakpapier, 95 g hazelnoten, 4 eiwitten, 250 g fijne kristalsuiker, 2 espressosticks, 1 tl maizena, 5 el hazelnootsiroop, 250 g mascarpone, 125ml slagroom light, 50 g pure chocolade en diverse vruchten van het seizoen. Verwarm de oven op 160 graden. Bekleed de bakvorm met bakpapier. Rooster de hazelnoten in en koekenpan zonder boter, laten afkoelen en grof hakken. 1 el gehakte hazelnoten bewaren voor de garnering. Eiwitten stijfkloppen en lepel voor lepel de suiker toevoegen. Espressopoeder mengen met 1 el heet water. Spatel de hazelnoten, espresso en maizena door het eiwit. Verdeel over de bakvorm en bak in het midden van de oven in 30 min. gaar. Zet de bakvorm op een rooster en laat het 1,5 uur afkoelen. Roer de hazelnootsiroop en mascarpone tot een glad mengsel. Klop de slagroom stijf en spatel erdoor. 4 el achter houden voor de garnering. Keer de meringue, bestrijk met mascarponeroomcreme en rol op. Laat tot gebruik in de koelkast opstijven. Smelt de chocolade au bain-Marie. Bestrijk de rol met de rest van de crèmeen zigzag de gesmolten chocolade erover. Bestrooi met de achtergehouden hazelnoten. Je kan de rol de versieren met de vruchten van het seizoen. Dus rond kerst met parels, in de herfst met bosbessen en frambozen en in het voorjaar/zomer met ananas en aardbeien.Geniet er maar van en hopelijk mag ik straks genieten van een prachtige keukenmachine.

Anique NieuwendijkAnique Nieuwendijk

Wow wat een keukenmachine! Perfect om een flourless chocolate cake te maken. Het enige recept dat mij door de maand januari heen helpt, een maand zonder alcohol, suiker en koolhydraten! Wat doe je dan? Je bak een flourless sugarless chocolate cake! Heerlijk! Het enige dat je nodig hebt is 400 gr pure chocolade (80%), 300 gr boter, snuf zout en 7 eieren. verwarm je oven voor op 200 graden. Breek 325 gr van de chocolade in kleine stukjes en laat de samen met de boter (in stukjes) au bain marie smelten totdat het een zijdenzacht geheel is. Breek de eieren en split het eiwit en eigeel. Klop het eigeel door het chocolade boter mengsel. In je nieuwe Kenwood keukenmachine klop je de eiwitten met het snufje zout stijf. Meng dit schuim door het chocolade mengsel. Giet in een springvorm en bak 8 minuten in de oven. Laat de cake afkoelen en zet hem daarna 6 tot 8 uur in de koelkast. Smelt de rest van de chocolade en spatel deze over de cake! Genieten zonder een schuldgevoel en dankzij kenwood in Januari ;)

Anique NieuwendijkAnique Nieuwendijk

Wow wat een keukenmachine! Perfect om een flourless chocolate cake te maken. Het enige recept dat mij door de maand januari heen helpt, een maand zonder alcohol, suiker en koolhydraten! Wat doe je dan? Je bak een flourless sugarless chocolate cake! Heerlijk!Het enige dat je nodig hebt is 400 gr pure chocolade (80%), 300 gr boter, snuf zout en 7 eieren. verwarm je oven voor op 200 graden. Breek de chocolade in kleine stukjes en laat de samen met de boter (in stukjes) au bain marie smelten totdat het een zijdenzacht geheel is. Breek de eieren en split het eiwit en eigeel. Klop het eigeel door het chocolade boter mengsel. In je nieuwe Kenwood keukenmachine klop je de eiwitten met het snufje zout stijf. Meng dit schuim door het chocolade mengsel.

Meer LINDA.lab

Meest gelezen

Meer LINDA.lab

Speciaal voor jou

Meer LINDA.lab

Please update your browser