Meetpixel

LINDA.lab

Advertorial Win de nieuwe Kenwood Chef Titanium-keukenmachine t.w.v. € 749 en bak de sterren van de hemel

Win de nieuwe Kenwood Chef Titanium-keukenmachine t.w.v. € 749 en bak de sterren van de hemel

Kenwood heeft een nieuwe keukenmachine, de Chef Titanium, en beweert dat deze een aanwinst is voor iedere keuken. Nu hebben wij geweldig nieuws: we geven namelijk één zo’n prachtapparaat weg.

Natuurlijk willen we er wel zeker van zijn dat de winnaar écht dolgelukkig wordt met zijn of haar prijs.

Test, test
Daarom heeft LINDA.LAB de Chef Titanium KVC7320S vast uitgebreid laten testen door drie doorgewinterde bakfanaten. Hoe is de Chef Titanium KVC7320S hen bevallen?

‘Partner in crime’
Nou, zo goed zelfs, dat we er een beetje jaloers van worden. De testers hebben niets dan lof voor het apparaat. Behalve zijn mooie en strakke uiterlijk vallen ze als een blok voor het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de Chef Titanium. Zo noemt één van hen het apparaat haar ‘partner in crime’. “Hij is mijn Clyde, ik ben zijn Bonnie.”

Experimenteren was nog nooit zo leuk
De nieuwe keukenmachine van Kenwood heeft een heel universum aan functies en accessoires, en we moedigden de testers aan om daar dan ook volop mee te experimenteren. Nou, da’s gelukt. Met de  flexiklopper, de K-klopper, Power garde, het spatel-accessoire en een spiraalvormige deeghaak toverden de testers het lekkerste lekkers op tafel. Taarten, broden, soepen, shakes, koekjes, merengues: werkelijk alles werd gemaakt om zo goed mogelijk over de Chef Titanium te kunnen oordelen. Volgens hen nodigt de machine uit om te experimenteren, onder meer “omdat de accessoires makkelijk te verwisselen zijn met een handig, simpel kliksysteem”. Fijne extra: de machine is ook nog eens uit te breiden met meer dan twintig accessoires. Heus waar: dankzij de Chef Titanium is er voortaan niets meer dat je níet kunt maken.

unnamed-2

‘Verslavend en onmisbaar’
Geen wonder dat de keukenmachine, waarmee je kunt kloppen, mengen, kneden en blenden, bij alledrie de bakkers zo’n vier tot zes keer per week gebruikt werd. “Hij werkt simpelweg verslavend en zodra je ‘m in huis hebt, is-ie letterlijk onmisbaar”, aldus één van hen.

Zware jongen
De testers beoordelen de professionele keukenhulp unaniem met een 9, een torenhoog rapportcijfer. Op de vraag of er volgens hen nog dingen verbeterd kunnen worden aan de Chef Titanium, moet héél hard worden nagedacht. De enige opmerking: de machine weegt wat veel. Maar dat is gezien z’n sterke motor met een vermogen van maar liefst 1500 watt natuurlijk niet zo gek. Gelukkig is de machine – met z’n luxe, volledig metalen behuizing, rvs onderdelen en spectaculaire LED-verlichting boven de mengkom en in de bedieningsknop – een plaatje om te zien. Geef ‘m een vast plekje op het aanrecht en je merkt niks van dat gewicht.

Eindeloos bakfestijn
Het moge duidelijk zijn: dit LINDA.LAB is meer dan geslaagd met uiterst tevreden en gelukkige testers. “Ik vond bakken altijd al leuk, maar nu heb ik nóg meer zin om lekkere dingen te maken.”

Winnen? Doe mee!
Kun je niet wachten tot die blinkende keukenmachine van Kenwood, waarmee alleen jij bepaalt hoe lekker en verantwoord je iets maakt en je 2017 dus gezonder dan ooit kunt starten, op jouw eigen aanrecht schittert? Deel dan nu in een reactie hieronder jouw ultieme januarirecept: waarmee sleur jij jezelf uit die alles-kan-en-mag-feestdagen-mood? Wedden, met de Chef Titanium wordt het volhouden van je goede voornemens een fluitje van een cent.

De sluitingsdatum van de winactie  is verstreken. De winnaar is bekend.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Ook benieuwd naar de Kenwood Chef Titanium KVC7320S? Kijk hier voor meer informatie. 

titanium

LINDA.LAB | ADVERTORIAL

Bron: LINDA.LAB

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Sadiya MohammedSadiya Mohammed

Al 5 jaar geleden aub in wil dit zooooo graag maar ik denk dat ik1op de miljoen kansenga winnendus geen kans maar alsikga winnen heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt

Sadiya MohammedSadiya Mohammed

Ik wil dit graag voor moederdag winnen .Ik heb all honderde keren aanzo,n winactie,s meegedaan maar nooit wat gewonnen.Me moeder kan echt ongelofelijk goedbakken ze Wilde al zo,n keukenmachine

gerda van drunengerda van drunen

Omdat ik geen keukenmachine hebmaak ik ook niet veel klaar en de mixer bestaat ook maar uit een garde, want de andere garde is er al lang niet meer..kapot.En ik ga voor verse ingrediënten, dus helemaal zelf gemaakt en een stuk gezonder zonder al die toevoegingen. Dus onlangs heb ik een perzikkwarktaart gemaakt die niet te zoet was.Mensen vonden het heerlijk..was dus ook zo op. Had het namelijk ergens mee naar toe genomen.Heb gelukkig zelf ook een puntje kunnen proeven...en de perzikkwarktaart met op de bovenkant een gelei van perziksap was mooi geel.Beetje begin al van de Lente.En als iedereen er van kan genieten is het dus gezonder want je eet zelf ook maar een stukje! Tja de rest is dan al op!

Jannemiek VrielingJannemiek Vrieling

Winnen zou geweldig zijn. Met zon super apparaat wordt ik eindelijk een keuken prinses!

Jeslyn HardeveldJeslyn Hardeveld

Na al het zware eten...hier het recept voor een lekkere luchtige fruit-kwarktaart met een tikkeltje zoetigheid om het af te leren ;-) Dit zijn de ingrediënten voor een groot rond bakblik . Je kunt ook een kleine vorm nemen of een cakeblikvorm, en dan neem je de helft van alle ingrediënten.Heel simpel. * 2 grote ronde potten franse magere kwark* 1 liter slagroom* 1 blik fruitcoctail van delmonte of ander goed merk* 2 pakken bastogne koeken* 3 blaadjes witte gelatine Verkruimel de bastognekoeken in de kenwood keukenmachine.In grote bakpan een flinke klont boter langzaam warm laten worden, hierin de bastognekoeken verkruimelen en dit even laten doorsudderen. Zorg dat het niet aanbrandt.Onder in het bakblik eventueel een bakzeil leggen of aluminiumfolie. Hierop de verkruimelde bastogne verspreiden.De slagroom kloppen (ook weer in de kenwood keukenmachine) met flink wat suiker. De kwark erbij doen en ook de uitgelekte fruitcoctail. Flink husselen/kloppen met de keukenmachine. Zorg dat het geheel zoet genoeg is.Drie blaadjes gelatine in koud water oplossen tot het zacht is geworden. Dan de blaadjes uitknijpen en in een heel klein beetje vocht van de fruitcoctail in de magnetron in 20 secondenoplossen. Dit door de massa mengen. Ik doe niet altijd de gelatine erbij, maar dan krijg je meer bastognepudding. Dan de massa over het bastognekruimsel gieten en klaar is kees.In de koelkast zetten en om te garneren eventueel chocolade raspen over de bovenkant.Eet Smakelijk......heb op dit moment helemaal geen machine en leen die altijd van mijn zusje...zou geweldig zijn om zo'n machine te winnen zodat ik ook wanneer het ons uitkomt lekker met mijn kids kan bakken. En dan vooral soms ook de kinderen het laten 'schoonlikken'zoals wij ook altijd mochten doen bij onze moeder. Alleen dat was altijd al een groot feest!

Linda MLinda M

Heerlijk gezonde brownies!* 250 gram geweekte dadels * 100 gram amandelmeel* 75 gram cacao * 100 gram geraspte rauwe courgette * 2 eieren* 200 gram kokosolie* snufje zout* 2 tl wijnsteenbakpoederTopping: 125 gram dadels, 100 ml speltroom, 50 gram cacao, 75 gram kokosolie (ontgeurd), 1 tl koffiearoma (optioneel)* Met dank / gevulde maagjes aan voedzo.nl :-)

Kirsten SKirsten S

Ik maak graag yoghurtcake in Januari. Zeg tegen mezelf, yoghurt is gezond :) De suiker iets minder maar de moeite (en calorieën) waard !!180 gr bloem2 tl bakpoederSnuf zout250 gr Griekse yoghurt 200gr suiker3 eieren1 citroen125 ml plantaardige olieZeef de bloem en het bakpoeder in een grote kom en doe er een snufje zout bij. En klop de eieren los met de geraspte schil van de citroen. Meng de yoghurt met de eieren, citroensap en suiker en meng alles door elkaar. Voeg de bloem toen en alles nog eens goed door spatelen &tenslotte de olie erdoor en doe het mengsel in een ingevet cakeblik. Laat het in een voorverwarmde oven van 180 graden C im 50 min garen. En controleer met een prikker of alles gaar is haal hem uit de oven en laat op een rooster afkoelen

Karlijn SlutterKarlijn Slutter

Dit zou echt ideaal zijn! De afgelopen tijd probeer ik steeds meer Masterchef waardige gerechten te maken, alleen gaat dat allemaal wat minder snel met een gewone handmixer. Neem bijvoorbeeld het gerecht dat ik afgelopen kerst heb gemaakt: Kaneelparfait met gembercake, gesuikerde sinaasappelschil, vanillecrumb en afgewerkt met karamelsaus. Ook wel bekend als Karlijn's smaakexplosie. Een ding kan ik je vertellen, de smaak combinatie was verrukkelijk!Voor de gembercake heb je een pak cakemix nodig inclusief de benodigdheden op de verpakking en een pot met stemgember op siroop. Maak de cakemix volgens de verpakking en voeg naar smaak gembersiroop en geplette stemgember (bijvoorbeeld met de knoflookpers) toe.Voor decrumb mix je 50 gram suiker, 50 gram bloem, 25 gram boter en een snufje zout en vanille extract tot een crumb. Verdeel over een bakplaat en bak 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Voor de sinaasappelschilletjes, rasp je de sinaasappel in lange strepen en laat je deze 10 minuten koken in warm water. Giet af en herhaal het proces nog 2 keer. Na de derde keer afgieten voeg je een suikeroplossing (1 deel suiker op 1 deel water) toe en laat je het 20 minuten koken. Laat het hierna nog eens 30 minuten staan en laat afdruipen op een hek, eventueel bestrooid met extra suiker.Voor de parfait mix je 500 ml slagroom stijf samen met vanillesuiker en kaneel naar smaak. Klop hierna 4 eidooiers au-bain marie samen met 100 gram suiker tot het mengsel stolt. Laat afkoelen, voeg de slagroom toe en meng samen. Doe in een vorm en bewaar minimaal 12 uur in de diepvries.Het recept van de karamelsaus heb ik helaas niet bij de hand, die bewaar ik in een ander kookschrift maar er staan zat recepten online! Zorg dat je er eentje hebt met suiker, water, slagroom en boter en een snufje zout. Waarom je mag pas roeren wanneer je de slagroom bij het karamelmengsel gooit!Serveer een plak cake met een quenelle van de parfait, de gekonfijte sinaasappelschil en de vanillecrumb en beschenk met karamelsaus. Eet smakelijk!

Martine PolMartine Pol

Hij was al een tijdje ziek. Hij wilde nog zo graag, maar je kon zien dat het niet goed meer met hem ging. In het harnas is hij heengegaan, strijdend ten onder bij het mengen van oliebollenbeslag. Negen jaar is hij geworden, onze dappere Kenny.De wond is nog vers, er zijn al weken verstreken zonder iets te bakken. De lege plek die hij achterliet ziet er treurig uit.Maar het is tijd om de rouwperiode af te sluiten en een nieuwe start te maken. Dat doen we echter niet met een gezond recept. Doordeweeks stoppen we ons vol met groene smoothies, overnight oats en snacken we met gojibessen. In het weekend compenseren we dat met een overvloed aan suiker en vet. Ook in januari.Fantastische cheesecake brownies:200 g pure chocolade200 g roomboter 400 g suiker5 eieren110 g bloem400 g roomkaas1 tl vanille-extractMix boter en 250 g suiker een paar minuten. Mix 3 eieren er één voor één door. Smelt de chocolade en roer het door het beslag. Spatel de bloem erdoor. Doe 3/4 van het mengsel in een vorm van ca. 20x30 cm. Mix de roomkaas met de rest van de suiker, eieren en de vanille tot het egaal is. Giet in de vorm en verdeel de rest van het chocolademengsel erover. Ga er met een vork of cocktailprikker losjes doorheen voor een marmerpatroon. Bak ca. 45 minuten op 170°C.

Eva van den ElzenEva van den Elzen

Ik houd van bakken, en mijn pa vindt het altijd ook wel prima. Maar afgelopen week kwam hij met het idee om iets 'gezonds'te maken, want na al die feestdagen was hij wel toe aan een healthy lifestyle. Ik ging op zoek en vond havermout walnoot muffins. Zo gezegd zo gedaan, ze waren heeeeerlijk, en 'gezond'.

Meer LINDA.lab

Meest gelezen

Meer LINDA.lab

Speciaal voor jou

Meer LINDA.lab

Please update your browser