LINDA.festival

LINDA.festival

LINDA.FESTIVAL 2017 KOMT TERUG

LINDA.FESTIVAL, het festival voor de leukste vrouwen van Nederland, van de makers van LINDA. Een uniek evenement waar het merk LINDA. tot leven komt.

HET EERSTE LINDA.FESTIVAL WAS EEN GROOT SUCCES
Samen met 12.000 bezoekers en meer dan 100 partners kijken wij met heel veel plezier terug op het allereerste LINDA.festival dat in mei 2016 plaatsvond op het Hembrugterrein in Zaandam. Waanzinnige optredens van o.a. Miss Montreal, Chef’Special en Ali B, de live Linda de Mol geeft antwoord sessie die duizenden nieuwsgierigen trok, de befaamde beauty wasstraat die binnen no time was uitverkocht en de LINDA.markt – die met meer dan 70 standhouders – zo’n groot succes was dat veel merken op de eerste middag al kleding bij moesten bijbestellen.

AFTERMOVIE LINDA.FESTIVAL 2016

SAVE THE DATE
LINDA.festival komt terug. Met nog méér shopping, muziek, grappige acts en lekker eten en drinken. In het weekend van 10 & 11 juni 2017 doen we het nog eens dunnetjes over en kunnen alle LINDA.fans twee dagen lang van 11.00 tot 19.30 uur dansen, lachen, shoppen, snacken, optredens beleven, topartiesten ontmoeten en fijne extra’s ervaren.

WAAR IS HET LINDA.FESTIVAL?
Wat: LINDA.festival 2017
Waar: TAETS Art & Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam.
Adres: Hemkade 18, 1506 PR, Zaandam.
Wanneer: 10 & 11 juni 2017

MEEDOEN?
LINDA.festival is de perfecte plek om de LINDA.doelgroep te enthousiasmeren en 1:1 contact te realiseren. Wil jij ook onderdeel uitmaken van het LINDA.festival 2.0, neem dan contact op met claudia@moodformagazines.nl of saleslindafestival@moodformagazines.nl

MIS NIKS
Blijf op de hoogte van het laatste LINDA.festival nieuws en schrijf je hier in voor de LINDA.festival-nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste updates.

Please update your browser