lifestyle

Klinkt dat goed of niet? Maak kans op deze koptelefoon van Sol Republic

Klinkt dat goed of niet? Maak kans op deze koptelefoon van Sol Republic

Houd jij van muziek op je oren? Dat komt goed uit want wij mogen nu vier koptelefoons van Sol Republic weggeven (t.w.v. € 119,90 per stuk).

| Nina Smit

Uiteraard in een kleur naar keuze.

Lees ook
Kijk, dat is dúbbel stralen, met zo’n duurzame Dick Moby op je neus

Koptelefoon
Het gaat om het Tracks HD2-model van het merk. Beschikbaar in metallic goud, zwart, blauw en rood. Daarnaast hebben de koptelefoons zachte oorkussens voor het perfecte geluid.

Sol Republic
SOL staat voor de soundtrack of life, want er past bij elk moment in je leven een muzieknummer. De Amerikaanse audiofabrikant produceert verschillende producten, zoals hoofdtelefoons, oortelefoons en draadloze speakers met hoge geluidskwaliteit en speciale designs geïnspireerd op de dj-scene.

Winnen?
Wil jij kans maken op één van deze koptelefoons? Laat dan in een reactie weten waarom en in welke kleur jij deze moet winnen. Na twee weken nemen wij via de mail contact op met de winnaars.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Sol Republic | Foto: Sol Republic

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

deleen tessdeleen tess

Omdat ik geen voet buiten de deur zet zonder mijn muziek (en oordoppen), en deze wel heel erg tof zijn!

Chantal WaardenburgChantal Waardenburg

De metallic goud, omdat mijn koptelefoon volledig ingepikt is door mijn zoon. Als mijn man voetbal kijkt kan ik heerlijk Linda.tv kijken met deze koptelefoon

Selena PaardekooperSelena Paardekooper

Ik ga binnenkort studeren en krijg dan een aantal huisgenoten, omdat ik een groot muziekliefhebber ben, maar geen geluidsoverlast wil veroorzaken zou dit ideaal zijn! De metallic goud zou zeer welkom zijn :)

Corrie DrutenCorrie Druten

De metallic gouden! Lekker bling bling! Wat een supergave koptelefoon! Zou perfect zijn voor deze moeder van een 17 jarige zoon, heerlijk mijn eigen muziek luisteren en er toch nog hip genoeg uitzien met deze stylish verantwoorde koptelefoon zonder commentaar: Mam dat kan echt niet!

Myrthe GMyrthe G

Jaaaaa eindelijk een stylish koptelefoon! Want die oortjes blijven nooit zitten. De goude past echt perfect bij mijn telefoon. Nu al zin om een beetje stylish verantwoord in de trein te zitten om zo niet te hoeven luisteren naar de muziek van anderen, krakende en smakkende eters of roddels van bellende medereizigers. :)

Maria AchterboschMaria Achterbosch

Zwart! Perfect voor onderweg op de fiets, tijdens studeren of koken. Gewoon de hele dag.

Elle WElle W

De zwarte voor mijn dochters, al zouden zij zelf waarschijnlijk voor de goud metallic (lees bling, bling) gaan

Loïs RuivenLoïs Ruiven

Muziek luisteren en er goed uit zien, dat kan sowieso met deze koptelefoon. Ik wil graag de zwarte want dat past natuurlijk bij alles ;-)

Vivianne VissersVivianne Vissers

mn katje is vanmorgen met mn koptelefoon aan het stoeien geweest... kat heeft gewonnen :-( De blauwe of zwarte zou een zeer waardige vervanger zijn en heel goed opgeborgen worden na gebruik ;-)

Marcia KMarcia K

Dat is nog eens stijlvol muziek luisteren! Lijkt bijna een sieraad voor je oren, waar je ook nog eens mee kunt horen! ???? Waag graag een kansje voor de rode kleur...

Meer lifestyle

Meest gelezen

Meer lifestyle

Speciaal voor jou

Meer lifestyle

Please update your browser