lifestyle

Klinkt dat goed of niet? Maak kans op deze koptelefoon van Sol Republic

Klinkt dat goed of niet? Maak kans op deze koptelefoon van Sol Republic

Houd jij van muziek op je oren? Dat komt goed uit want wij mogen nu vier koptelefoons van Sol Republic weggeven (t.w.v. € 119,90 per stuk).

| Nina Smit

Uiteraard in een kleur naar keuze.

Lees ook
Kijk, dat is dúbbel stralen, met zo’n duurzame Dick Moby op je neus

Koptelefoon
Het gaat om het Tracks HD2-model van het merk. Beschikbaar in metallic goud, zwart, blauw en rood. Daarnaast hebben de koptelefoons zachte oorkussens voor het perfecte geluid.

Sol Republic
SOL staat voor de soundtrack of life, want er past bij elk moment in je leven een muzieknummer. De Amerikaanse audiofabrikant produceert verschillende producten, zoals hoofdtelefoons, oortelefoons en draadloze speakers met hoge geluidskwaliteit en speciale designs geïnspireerd op de dj-scene.

Winnen?
Wil jij kans maken op één van deze koptelefoons? Laat dan in een reactie weten waarom en in welke kleur jij deze moet winnen. Na twee weken nemen wij via de mail contact op met de winnaars.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE

Bron: Sol Republic | Foto: Sol Republic

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Annemiek BosdijkAnnemiek Bosdijk

Zwart natuurlijk. Daar past alles bij.

isabella Ivoryisabella Ivory

Hier even een fijn scenario dat bij mij drie keer per week gebeurt: ik sleur mezelf van de bank af, doe mijn sportlegging aan en ga naar de sportschool. Ik doe mijn oortjes in, neem plaats op een apparaat en dan... heb ik twee keuzes: óf ik leg mijn telefoon met oortjes even weg, maar ik voel me daardoor nog veel "kwetsbaarder"óf ik hou mijn oortjes in en leg mijn telefoon kneuzerig op mijn schoot, hij glijdt er zes keer af en ik ren vol schaamte naar de kleedkamer. Nou, beide zijn dus, eh, beschamend.wat zou het heerlijk zijn om hier eens van af te komen!! Hééél graag zou ik met de metallic goud volgende keer iets meer casual naar de gym gaan, haha!!

Marjan VMarjan V

Ik vind mijn lievelingskleur blauw echt heel erg hip, echt leuk ook met dat grafische patroontje. Ik zou er graag een willen puur omdat ik geen koptelefoon heb!

Winanda BrinkWinanda Brink

De kleur maakt me niet uit (hoewel ik de gouden wel heel mooi vind), maar het gaat me hier vooral om die 2 loslopende pubers in huis. Het liefst allebei met eigen muziek en mijn muziek is natuurlijk oud (of nog erger: die zanger is toch al dood mam) als ik nog weg zwijmel bij George Michael. Dus waarom de koptelefoon: gewoon omdat ik zonder gezeur van mijn twee schatten van pubers naar muziek wil luisteren!

Willie WortelWillie Wortel

Metallic goud, super chic. Linda, je weet wel wat mooi is!

Sanne MunskeSanne Munske

Mijn man wil graag X-box spelen en ik chatten, youtubeof internetten aan de laptop, een kooptelefoon zou super handig zijn, de goudkleurige vindt ik erg stylisch

marjanne van den Blinkmarjanne van den Blink

Voor mij is de rode absoluut de mooiste ........ lekker opvallend. Daar loop ik vrolijk mee door het huis !!!!!!!!!!!

Wendy EngelenWendy Engelen

Ik wil graag kans maken op de zwarte koptelefoon, zodat mijn dagelijkse treinritjes wat opgefleurd worden door leuke muziek!

Yolanda KYolanda K

De rode: mijn favoriete roodtint, past helemaal bij mijn outfits!

Renate De JongRenate De Jong

De rode graag! Past goed bij m'n red lips!

Meer lifestyle

Meest gelezen

Meer lifestyle

Speciaal voor jou

Meer lifestyle

Please update your browser