lifestyle

Bubbel weg in een privé-jacuzzi tussen de Limburgse heuvels

Bubbel weg in een privé-jacuzzi tussen de Limburgse heuvels

Toe aan ontspanning? In deze Limburgse wellness woning kom je tijdens een midweek weg (t.w.v. € 449) even helemaal tot rust.

| Cheyenne Esajas

Je hoeft niet het land uit om te genieten.

Lees ook
Iedereen is een grillmeester met deze multifunctionele barbecue

Wellness woning
Twee nachten en drie dagen vertoeven in een heerlijk resort in Maastricht. Je slaapt in een tweepersoons wellness woning compleet met een jacuzzi, buitendouche en sauna. Op aanvraag kan er een schoonheidsbehandeling of massage ‘aan huis’ gereserveerd worden.

Dormio Resort Maastricht
Het Dormio Resort is gevestigd tussen de Limburgse heuvels, op tien minuten fietsafstand van het centrum van Maastricht. Het park heeft 126 verschillende (luxe) huizen beschikbaar voor verhuur, waaronder boerderijen. Ook heeft het resort twee restaurants, een sportclub, zwembad en een golfcomplex.

Winnen?
Ben jij toe aan zo’n heerlijke midweek (beschikbaar vanaf 01-09-2017)? Laat in de reactie weten waarom je wilt winnen en wie je zou meenemen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

WIN | LIFESTYLE

Bron: Dormio | Foto: Dormio

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Christine van DuijvenbodeChristine van Duijvenbode

FANTASTISCHE prijs hoor Linda. Heerlijk met mijn vriendje bubbelen. Ik doe een dansje als ik win ;-)

Lisanne BonsLisanne Bons

Dat lijkt me super leuk om met mijn vriend te doen. We wonen niet samen en we hebben beide kinderen. Hierdoorhebben we in de zomer weinig tijd voor elkaar. Daarom lijkt het me heerlijk om na de vakantieperiode samen weg te gaan.

Jacqueline de WaalJacqueline de Waal

Wauw daar kijken we heel erg naar uit hoe fijn zou dat toch zijn!Wat kan het leven toch mooi zijn toch als we dit toch mee mochten maken.Samen met mijn dochter hoe leuk is dit!Kortom dat willen wij wel hoor!

Karin Behrendt-HommesKarin Behrendt-Hommes

LINDA yayyyyyyy ...... wat een ontzettend aangenaam &gul idee ????????❤️????????Beetje moe &uitgeblust (van veel werken en die menopauze grrrrr ) en zoooooo toe aan een flinke portie GENIETEN met HOOFDLETTERS ???? Heerlijk even een paar daagjes BUBBELEN &ZWETEN met m'n GROTE LIEFDEJos met wie ik volgend jaar een zilveren paar ben.Een paar heeeeeeele fijne dagen gezelligheid,bijkomen &beetje ROMANTISCH doen ???? Mmmmmmm.......lekker zen worden in sjoen Limburg dat klinkt HEMELS ♥ Natuurlijk ook even STREEPLOOS een kleurtje opdoen in de mooie tuin op een fijn ligbed...of heel misschien is er ook wel een lekker luie hangmat ☀️????☀ Natuurlijk ook even naar shopstad Maastricht ...beetje shoppen ..Limburgse vlaai etenen een Limburgs witbiertje drinken op ons lievelingterras op het Onze Lieve Vrouweplein ....wat wil een vrouw nog meer ????‍♂️???????????????????????????? ☀️???? ???? ⛱️ ???? ❤️ #durftedromen ???? #ZINinZEN #GOUDENKANS

petra anna stormpetra anna storm

Wow..Quality time voor mijzelf!!

Kirsten van DaalenKirsten van Daalen

Een prijs die ik echt heel graag zou winnen (wie niet..?;-)).. Mijn vriend en ik zijn gek op de sauna, maar zo'n avond of dagje is altijd te kort. Een heerlijke midweek op zo te zien en lezen een prachtig resort, het ultieme genieten:-))

Danielle de VettenDanielle de Vetten

Wat een luxe! Zou ik graag met mn lief ervaren

Natascha VermeulenNatascha Vermeulen

Heerlijk met mijn moeder! Om haar te bedanken voor het oppassen en omdat ze er simpelweg altijd voor mij, mijn gezin en mijn broers gezinnen is. Een echte moeder en mijn voorbeeld????

Linda MLinda M

We gaan dit jaar niet op vakantie, maar niet omdat we geen zin hebben, maar omdat het helaas nog niet kan met onze kleine. Opa en oma willen vast wel oppassen, als wij hier even heerlijk mogen ontspannen!

Annet NouwensAnnet Nouwens

Geen geld voor vakantie, dus zou dan toch vakantie hebben. Weet nog niet met wie.

Meer lifestyle

Meest gelezen

Meer lifestyle

Speciaal voor jou

Meer lifestyle

Please update your browser