ALLES OVER LINDA.

ALLES OVER LINDA.

LINDA.
Het magazine van Linda de Mol. Elke maand indrukwekkende interviews met bekende en onbekende mensen, eigenzinnige verhalen, lekker veel columns en het laatste nieuws op het gebied van mode en beauty.
Verschijnt 12 x per jaar
Prijs € 5,95

Abonneren? Kijk hier

De specials van LINDA.
Dezelfde journalistieke kracht en stevige vormgeving als LINDA. Met spraakmakende reportages, interviews, mode en schoonheid. LINDA.mode, L’HOMO. en LINDA.wonen zijn uitsluitend verkrijgbaar i.c.m. een alles-, giga- of plus-abonnement (of in de losse verkoop).

LINDA.mode
Het modetijdschrift van de makers van LINDA. Inspirerende fotoshoots en interviews met bekende mensen. Veel geestige, herkenbare columns en verhalen.
Verschijnt 2 x per jaar
Prijs € 5,95

LINDA. wonen
Het verrassende woonblad van de makers van LINDA. Interviews met mensen die van wonen houden, columns en
natuurlijk lekker veel binnenkijken bij bekende mensen.
Verschijnt 1 x per jaar
Prijs € 5,95

LINDA.meiden
Voor de leukste jonge vrouwen van Nederland (18-25 jaar), van de makers van LINDA. Met heldere vormgeving, ijzersterk beeld en aansprekende teksten, columns en persoonlijke verhalen.
Verschijnt 4 x per jaar
Prijs € 5,50

LINDA.man
Een tijdschrift voor alle leuke mannen van Nederland. LINDA.man – de opvolger van GULLIT., MATTHIJS. en DINAND. – is een mannenblad met ballen geworden.
Verschijnt 1 x per jaar
Prijs € 5,95

L’HOMO.
Het altijd weer spraakmakende homotijdschrift van de makers van LINDA. Boeiende interviews, prikkelende reportages, eigenzinnige columns en verhalen.
Verschijnt 1 x per jaar
Prijs € 5,95

Abonneren? Kijk hier

Please update your browser